Specialistët e duhur po ju presin këtu!

Punëtorët tuaj të rinj të kualifikuar në 5 hapa!

Ne shpresojmë t’ju shoqërojmë në udhëtimin tuaj për në Gjermani)

Slide We are looking for the right specialists for you - from all around the globe. After we have checked their qualifications, you will meet the candidates virtually or personally.

Step 1: Recruitment

Slide We will support you in the preparation of the employment contract and we will also take care of the visa and work permit for your new specialist. Besides that, we will also make sure that the arrival and entry, including any formalities, run smoothly.

Step 2: Administration

Slide With our specially developed language program, we ensure that your new specialists have exactly the language skills that they need to start working.

Step 3: Language

Slide Still in the country of origin, we prepare your specialists for the respective professional recognition tests and ensure that all bureaucratic requirements are met.

Step 4: Recognition

Slide Once your new specialists have begun to work, we support them with our experts for another 12 months, so that they may integrate into their new environment. If you wish, we can also help you find accommodation.

Step 5: Onboarding & integration

Valentina Tesic slika

Valentina

Meqenëse tashmë kam pasur nivelin gjerman B1, kam pasur një intervistë brenda 3 javësh pasi jam bashkuar me programin. Unë gjithashtu kam pasur një kurs përgatitjeje, i cili zgjati dy javë. Vetëm 2 orë pas intervistës, ekipi i Staffus më tha që kompania më ka zgjedhur mua.

KANDIDATI I STTAFUS

Lazar Stamenkovic_Foto

Llazari

Unë kam vetëm gjëra të mira për të thënë në lidhje me punën që keni gjetur për mua. Unë jam i kënaqur me njerëzit që më mirëpritën dhe jam i kënaqur që kishte gjithmonë dikush atje për mua sa herë që kisha nevojë për ta.

KANDIDATI I STTAFUS

Vinko-S

Vinko

Ekziston një gjë që me të vërtetë dua t’ju rekomandoj: nëse dikush si unë në moshën 50 vjeç mund të bëjë të gjithë procesin, nuk ju siguroj se të gjithë munden! Jam duke pritur bashkëpunimin tim të ardhshëm me Artigum ndërsa përballem me sfida të reja

KANDIDATI I STTAFUSVE

A keni ndonje pyetje? Ne i kemi përgjigjet!

Ne rekrutojmë punonjësit tuaj të ardhshëm nga shumë vende të ndryshme të botës, të tilla si vendet e Ballkanit Perëndimor (Shqipëria, Kosova, Republika e Maqedonisë së Veriut, Serbia), nga Jordania, Maroku, Meksika, Filipinet ose Turqia.

Të gjithë kujdestarët që punësojmë kanë përfunduar një lloj trajnimi dhe / ose studime të përfunduara të njohura në Gjermani. Ne shqyrtojmë të gjitha kualifikimet përpara se t’ju prezantojmë me punonjësit tuaj të mundshëm.

Në kurset tona të gjuhës, ne i mësojmë studentët tanë deri në nivelin B2 të gjuhës gjermane. Ndërsa veprojmë kështu, ne i kushtojmë vëmendje të veçantë faktit që punonjësit tuaj të ardhshëm duhet të jenë të njohur me terminologjinë profesionale të kujdestarisë në fushën e kujdesit.

Periudha ndërmjet rekrutimit dhe fillimit të punës zakonisht nuk i kalon 14 muaj. Ky proces mund të zgjasë më pak kohë, në varësi të progresit të përvetësimit të gjuhës së kujdestarit. Ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë në zhvillimin e një plani strategjik rekrutimi në mënyrë që të mbuloni nevojat tuaja të stafit për një periudhë më të gjatë.

Ne jemi partneri juaj kompetent kur bëhet fjalë për përpilimin e dokumenteve të kontratës. Ne ju shpjegojmë saktësisht se çfarë lloj dokumentacioni ju nevojitet dhe çfarë duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë.

Ne jemi të kënaqur të kujdesemi për të gjitha çështjet në lidhje me lejen tuaj të punës dhe qëndrimit. Ne përgatisim dokumentacionin e nevojshëm dhe shpjegojmë në detaje se cilat dokumente, si punëdhënës, jeni të detyruar të lëshoni. Gjithashtu, ne mund të marrim përsipër detyrimin për të kontaktuar autoritetet në emër të juve.

Në mënyrë që stafi profesionist të njihet në Gjermani, mund të jenë të nevojshme disa masa adaptimi. Ne përgatisim kujdestarët e zgjedhur për të kaluar testin e njohurive në vendin e tyre të lindjes dhe ne organizojmë testin e njohurive ose kursin e bërë sipas dëshirës në Gjermani.

Ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë të gjeni strehim të përshtatshëm për punonjësit tuaj të rinj. Në atë mënyrë, nuk keni nevojë të shqetësoheni për kërkimin e akomodimit ose përpilimin e një marrëveshje qiraje.

Ne trajtojmë të gjitha detyrat në emër të juve, nga rekrutimi te mësimi i gjermanishtes, deri në aktivitetet burokratike që janë të nevojshme për të njohur trajnimin dhe për të marrë një leje pune dhe qëndrimi. Sidoqoftë, kjo nuk është e gjitha: ne kujdesemi për punonjësit tuaj të rinj gjatë dymbëdhjetë muajve të parë nga fillimi i punës me qëllim që të sigurojmë integrim të qetë.

Si mund të ndihmojmë?

Sie haben Fragen, Anregungen oder benötigen direkt Unterstützung? Wir freuen uns auf Ihre Nachricht!

inspektim personeli

Aborempo remoditio blandel ibusda dolendae voluptas quissit, ad eate voluptatur sum re nis sit, im quo ius, se mos ese il ipicae nonsequiam aut officiaecab idente velisquatur si untium hit eos denis dolorum doluptassi volent velitiorum dolupic illore

Wie können wir helfen?

Sie haben Fragen, Anregungen oder benötigen direkt Unterstützung? Wir freuen uns auf Ihre Nachricht!