Stafi
Attractive female doctor standing with documents at the hospital

A jeni infermierë dhe dëshironi të punoni në Gjermani,
në një nga sistemet më të mira të kujdesit shëndetësor në botë?
Nëse ky është qëllimi juaj, atëherë ju jeni absolutisht në vendin e duhur.

Staffus kujdeset për gjetjen e vendit tuaj të përsosur
të punës në Gjermani … dhe jo vetëm

Me përvojë shumë vjeçare në rekrutimin e infermierëve nga e
gjithë bota në Gjermani,Staffus është heroi I bashkësisë së
infermierëve për një mundësi pune të sigurt,afatgjatë dhe arsim të lartë në Gjermani.

Program I lehtë,arritje e shpejt dhe e sigurt deri tek përfshirja
në tregun e punës,në profesionin e Infermierisë. Shërbim I plot
falas për secilën procedurë të punësimit që ju ofrohet

Staffus jo vetëm që ju jep mundësinë për t’u punësuar dhe
jetuar në Gjermani,ne gjithashtu marrim përsipër të gjithë
procesin për të arritur deri këtu! Pozita të hapura pune
pafund,për të gjithë infermierët e përgjithshëm të cilët
janë të interesuar në
punësim të përhershëm në Gjermani.
personeli mjekësor

Përshkrimi i punës

 

● Përcaktimi i nevojave
të përgjithshme në
kujdesin shëndetësor,
si dhe sigurimin
e kujdesit shëndetësor
parandalues,zbatimi i
kujdesit shëndetësor
dhe rehabilitimi
● Administrimi i terapisë
mjekësore në kohë dhe pa
gabime,administrimin e
trajtimeve të përshkruara
nga mjeku,monitorimin e
gjendjes së pacientit
● Mbrojtja dhe përmirësimi i
shëndetit të pacientit,
zhvillimi I mëtejshëm I
aktivitetet arsimore si dhe
lehtësimin dhe mundësimin
e aktiviteteve që mbrojnë
shëndetin e rrezikut grupor.
* Trajnime shtesë rreth
kujdesit shëndetësor
profesional.

Cfarë ofrojm  ë ne  :

 

●Mundësi të shumta
pune në klinika,spitale
shtëpitë e kujdesit
ndaj të moshuarve,
në të gjithë Gjermaninë
●Njohja falas e diplomës
dhe të gjithë dokumentacionit
tuaj të nevojshëm për
punësim në Gjermani
●Mësim online falas
online drejtpërdrejt
për kandidatët
●Pagesë për testimin
final,trajnime të
shumta shtesë para-përgatitore
●Organizimi i kursit B2
dhe përgatitja për
provimin e njohjes
(Kenntnisprüfung).
●Organizimi i intervistave
me punëdhënësin tuaj
të ardhshëm posa
të keni arritur nivelin B1.
●Ndihmë në gjetjen
e akomodimit në Gjermani.
●Bashkim familjar.
●Mbikëqyrje e plotë
nga ana jonë për
gjatë gjithë vitit
tuaj të parë në Gjermani

Programi i ofruar nga Staffus përfshin

nostifikimi i diplomës tuaj në Gjermani,
mësimin e gjuhës gjermane dhe testimi
përfundimtar falas.
Më e rëndësishmja, ne ofrojmë mundësi
të sigurt pune,në termin afatgjatë
për çdo infermierë dhe teknik i
cili vendosë të bashkohet

Çdo shërbim që ne ofrojmë është falas
dhe destinuarë posaçërisht për secilin
infermierë që vendosë të fillojë ose
vazhdojë rrugëtimin profesional së bashku me ne.

Mëso gjuhën gjermane,përgatitu në mënyrë
plotësisht profesionale dhe fillo punën
në Gjermani,brenda një periudhe të shkurtër kohore!

Mëso gjuhën gjermane,përgatitu në mënyrë plotësisht profesionale dhe fillo punën në Gjermani,brenda një periudhe të shkurtër kohore!