Stafi
Attractive female doctor standing with documents at the hospital
Na telefononi:   +355 4 530 0898
Flisni me ne: +355 69 2682110  

A jeni një infermiere e regjistruar që dëshiron të punojë jashtë vendit dhe që përpiqet për një punë të paguar mirë me kushte të shkëlqyera pune në një nga

sistemet më të mira të kujdesit shëndetësor në botë?

Ju jeni në vendin e duhur, ne do të gjejmë punën tuaj të ëndrrave në Gjermani dhe do të kujdesemi për të
zhvendosja juaj.

Kompania gjermane Stafi ka një përvojë afatgjatë në rekrutimin e infermierëve dhe

Shërbimet tona janë falas për të gjithë infermierët që do të bashkohen në programin tonë.

STAFFUSI GmbH ka pozicione të hapura për të gjithë
infermierë të përgjithshëm të cilët janë të interesuar në
punësim i përhershëm në Gjermani.
personeli mjekësor

Përshkrimi i punës

 

● Përcaktimi i nevojave të përgjithshme të
kujdesin shëndetësor, si dhe sigurimin
kryesisht kujdes shëndetësor parandalues,
zbatimi i kujdesit shëndetësor dhe
rehabilitimi
● Administrimi i ilaçeve dhe
trajtimet e përshkruara nga a
mjek dhe monitorimin e
gjendja e pacientit
● Mbrojtja dhe përmirësimi i
shëndeti i pacientit, zhvillimi i a
programit dhe kryerjes së shëndetit
aktivitetet arsimore si dhe
lehtësimin dhe mundësimin e aktiviteteve
që mbrojnë shëndetin e rrezikut
grupeve.
Training Trajnim shtesë i shëndetit
profesionistëve
● Përgatitja e raporteve me shkrim për

Cfare ne ofrojme

 

● Mundësia për të punuar në klinika,
shtëpitë e të moshuarve dhe kujdesi për pacientin
në të gjithë Gjermaninë
Recognition Njohja falas e diplomës suaj (ne
menaxhoni procesin tuaj të njohjes në
Gjermani)
● Për kandidatët që nuk kanë
njohuri të nivelit B1 / B2 në
Gjermanisht, trajnimi organizohet falas
klasa drejtpërdrejt në internet.
● Me punësim në nivelin gjerman B2
në Gjermani është e garantuar.
Exam Provim me pagesë për gjuhën e njohur
certifikata B1 / B2 (në Goethe,
OSD, ..)
● Organizimi i intervistave me tuajin
punëdhënësi i ardhshëm më së voni pasi të keni arritur
niveli B1
● Organizimi i kursit B2 gjithashtu
përgatitja për provimin e njohjes
(Kenntnisprüfung)

Programi i ofruar nga Stafi përfshin
nostifikimi i diplomës tuaj në Gjermani,
mësimi i gjuhës gjermane dhe testimi përfundimtar falas.
Më e rëndësishmja, ne ofrojmë një punë të sigurt
për çdo infermier dhe teknik i cili
vendos të bashkohet me këtë program të shkëlqyeshëm.
Çdo gjë është falas dhe e destinuar për secilin
infermiere e përgjithshme që zgjedhin të udhëtojnë me ne.

Programi i ofruar nga Stafi përfshin
nostifikimi i diplomës tuaj në Gjermani,
mësimi i gjuhës gjermane dhe testimi përfundimtar falas.
Më e rëndësishmja, ne ofrojmë një punë të sigurt
për çdo infermier dhe teknik i cili
vendos të bashkohet me këtë program të shkëlqyeshëm.
Çdo gjë është falas dhe e destinuar për secilin
infermiere e përgjithshme që zgjedhin të udhëtojnë me ne.

Mësoni gjuhë dhe merrni një punëdhënës gjerman!