We care
for people who care

Sigurimi që personeli mjekësor dhe punëdhënësit e gjejnë njëri-tjetrin në mënyrë të besueshme

KANDIDATI

A punoni në kujdesin infermieror / geriatrik dhe a po kërkoni një punë të re?

PUNONJESI

A po kërkoni specialistë të kualifikuar në fushën e infermierisë dhe kujdesit për të moshuarit?

Udhëtimi juaj me ne në Gjermani

Në 5 hapa ne sigurojmë që specialistët dhe punët e kualifikuara të përputhen në mënyrë të besueshme.

Hapi 1: Gjeni një punë të re

Ne gjejmë profesionistë nga e gjithë bota, për të cilët infermieria nuk është vetëm ndonjë punë. Ne i udhëzojmë ata individualisht, në 5 hapa, në punën e tyre të re dhe i shoqërojmë derisa të integrohen me sukses në vendin pritës.

Hapi 2: Administrimi

Ne jemi njohur me pengesat e burokracisë dhe dimë si t’i kapërcejmë ato me sukses. Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet, nga njohja e kualifikimeve profesionale deri te hapja e një llogarie bankare.

Hapi 3: Gjuha

Njohja e gjuhës lokale është thelbësore për cilësinë e infermierisë dhe një parakusht thelbësor për integrimin e suksesshëm në vendin pritës. Ne e përmbushim këtë parakusht në shkollat tona të gjuhës.

Hapi 4: Njohja

Njohja e një kualifikimi të huaj profesional në vendin pritës shpesh kërkon një provim. Ne përgatisim specialistët tanë posaçërisht për këtë provim dhe i ndihmojmë ata me formalitetet.

Hapi 5: Bordimi dhe integrimi

Fillon puna. Jemi larg nga e mbara. Gjatë 12 muajve të tjerë, ne u sigurojmë specialistëve tanë këshilla dhe mbështetje dhe folësit vendas i ndihmojnë ata të integrohen në vendin e ri të punës dhe vendbanimin.

Pak për ne

Ne jemi aktiv për ju anembanë globit.

Ne sigurohemi që specialistët e kualifikuar dhe pozicionet e hapura të përputhen në mënyrë të besueshme. Ne punojmë me partnerë në të gjithë botën. I besueshëm, transparent dhe i drejtë – kjo është e rëndësishme për ne. Isshtë vlerësimi për kandidatët, klientët dhe partnerët tanë që i bën vendosjet tona të suksesshme.

Aktualisht, ka më shumë se 500 specialistë në programin tonë të trajnimit.

7 arsye të mira për të punuar me Staffus

Valentina

Since i’ve already had german level B1, i’ve had an interview within 3 weeks after joining the program. I’ve also had a preperation course, which lasted two weeks. Only 2 hours after the interview the Staffus team told me that the company has chosen me.

CANDIDATE OF STAFFUS

Lazar

I’ve only good things to say about the job you’ve found for me. I’m happy with the people who welcomed me and I’m glad that there were always someone there for me whenever i needed them.

CANDIDATE OF STAFFUS

Vinko

There is one thing i really want to recommend to you: if someone like me at the age of 50 can do the whole process, im assure you that everyone can! I‘m looking forward to my future collaboration with Staffus while facing new challenges

CANDIDATE OF STAFFUS

Si mund të ndihmojmë?

A keni ndonjë pyetje ose sugjerim, apo keni nevojë për mbështetje të drejtpërdrejtë? Ne shpresojmë të dëgjojmë nga ju!