Активни сме за Вас ширум светот.

Ние се грижиме сигурно да се спојат квалификуваните стручни лица и отворените работни места. Работиме со партнери низ целиот свет. Сигурно, транспарентно и чесно – тоа е она што е важно за нас. Почитувањето на нашите кандидати, клиенти и партнери го прави нашето вработување успешно.

7 добри причини за работа со компанијата Staffus

women-in-healthcare-rn_t20_1Q4jyx

Ich bin ne Наслов!

Aborempo remoditio blandel ibusda dolendae voluptas quissit, ad eate voluptatur sum re nis sit, resultae im quo ius, se mos ese il ipicae nonsequiam aut officiaecab idente velisquatur како untium hit eos denis dolorum doluptassi volent.

MAXIME MUSTERFRAU, KRANKENHAUS

women-in-healthcare-rn_t20_1Q4jyx

Ich bin ne Наслов!

Aborempo remoditio blandel ibusda dolendae voluptas quissit, ad eate voluptatur sum re nis sit, resultae im quo ius, se mos ese il ipicae nonsequiam aut officiaecab idente velisquatur како untium hit eos denis dolorum doluptassi volent.

MAXIME MUSTERFRAU, KRANKENHAUS

women-in-healthcare-rn_t20_1Q4jyx

Ich bin ne Наслов!

Aborempo remoditio blandel ibusda dolendae voluptas quissit, ad eate voluptatur sum re nis sit, resultae im quo ius, se mos ese il ipicae nonsequiam aut officiaecab idente velisquatur како untium hit eos denis dolorum doluptassi volent.

MAXIME MUSTERFRAU, KRANKENHAUS

Како можеме да Ви помогнеме?

Дали имате прашања или предлози или Ви е потребна директна поддршка? Со нетрпение очекуваме да Ве слушнеме!

Кристијан Парашчив

Гешафтсфјурер

Мондер Касем

Гешафтсфјурер

Кристијан Парашчив

Гешафтсфјурер

Како можеме да Ви помогнеме?

Дали имате прашања или предлози или Ви е потребна директна поддршка? Со нетрпение очекуваме да Ве слушнеме!